P100-425 anakart upgrade

Yetkili: borabalkan, admin

Forum kuralları
Forum içinde markaya zarar veren, asagılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliginde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelisecek içerikler ve gerekirse kullanıcı hesapları bildirim yapılmadan silinecektir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizliğinden kaynaklanan şikayetlere, acil veya yardım edin şeklindeki başlıklara yer verilemeyecektir.

P100-425 anakart upgrade

İleti murattu » Per Tem 23, 2009 11:33 am

Merhaba. Uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum. Yurtdışındaki bazı forum sitelerinde, aynı model ailesi içinde olmak koşuluyla anakart yükseltme mümkün yazıyor. Bu noktada
bendeki 17" ekranlı P100-425 ( PSPAAE ) dizüstünün anakartını, ATI veya NVidia chipsetli bir anakart ile değiştirmek istiyorum. Sizden bu konuda yardım istiyorum. Eğer bu olanaklı ise ne kadara mal olur? Şimdiden teşekkürler.
Ayrıca forum güzel olmuş ve emeği geçenlerin ellerine sağlık. Toshiba'cıların hepsini buraya çekmek lazım diye düşünüyorum. Diğer popüler forum sitelerine reklam verilemez mi?
2 yıla yakındır Toshiba kullanıyorum ve toshiba servis arıyorum internette, 2 yere mail attım cevap veren dahi olmadı, bu siteyi de bugün gördüm, açıkçası mutlu oldum. Tekrar teşekkürler. İyi günler.
murattu
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: P100-425 anakart upgrade

İleti admin » Cmt Tem 25, 2009 9:36 pm

Merhaba
Bahsettiginiz islem ancak ikinci el anakart ile mumkun olabilir. Ikinci el arastirmak lazim
ToshibaTech
Atatürk Cad. 63/9 Kozyatağı / İstanbul
Tel:0216 355 04 95
admin
admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

YEDEK PARÇA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir